ponedeljek, 9. november 2015

Nisva dočakala razpleta dirke, ker sva morala proti gatam za na avijon za v Doho. Pooet je tajal dobrih pet ur, avijon je bil kar lepo poln, Srečko je bil sprva malo nervozen, potem ko je pogoltnil pol tabletke, je bil pa malo lažje. Malo sva dremala, malo gledala filme (jaz sem gledala une heckote minjone, al koko se jim že reče), mal so nam dal za jest in pit in je minilo.
Strah? Skepsa? Napetost na obrazu?
Ker smo leteli sredi sončnega popoldneva, se je iz avijona kar lepo videl cela Istra, Kvarner in otoki tja do Paga, potem pa smo leteli bolj čez celino.

Kvarner, Krk, Cres, Lošinj iz zraka


Pa še mal Raba in Paga?
V Dohi smo imeli dve urici za prestop, kar je ravno prav za sprehod z enega na drugi konec letališča in za kakšno fotko
Malo poziranja

Avijon, na katerega smo se vkrcali v Dohi za Bangkok je bila ena velika mrcina-Airbus 380, tisti, ki ima po celi dolžini dve etaži in prepelje naenkrat 517 potnikov. Bil je nabito poln, midva sva imela sedeže v nadstropju. 
Pot iz Dohe v Bangkok

Ne, ne delam reklame

Ta polet je trajal 5 ur in 45 minut, in na minuto natančno smo pristali v Bangkoku. Kar eno malo večnost je trajalo, da sva opravila s carino, pobrala najina nahrbtnika in se odpravila z vlakom proti mestu.
Tudi to je notranjost avijona
Pogled skozi kamero, nameščeno na vrh repa

Ta polet je trajal 5 ur in 45 minut, in na minuto natančno smo pristali v Bangkoku. Kar eno malo večnost je trajalo, da sva opravila s carino, pobrala najina nahrbtnika in se odpravila z vlakom proti mestu..

Čakajoč na nadzemni "metro" v Bangkoku
Od postaje skytraina imava 10 minut peš do hotela. Na hitro sva se namestila v hotel, se osvežila in ker nama je ostalo komaj dobro uro dnevne svetlobe in ker je medtem nebo postalo čisto črno, nisva hotela tvegati in sva se odpravila v en tak kokr šoping center 😁 , da sva malo dobila občutek za orientacijo po mestu in da sva nekaj pojedla.
Tajsko pivce za pogasit požar v ustih, ki ga je povzročila pekoča jed :-)
Zdaj sva nazaj v hotelu, utrujena, niti ne tako zelo zaspana, ker se nisva še čisto navadila na uro. Časovne razlike je 6 ur, tako da je doma komaj pet popoldne...
Ampak, jutri je nov dan, dan za odkrivanje tistega pravega Bangkoka. Ko sva doma gledala vremensko napoved, je bila bolj kisla, tako da upava, da ne bo deževalo, saj je že vročina (danes je bilo cca 32 stopinj in kar precej vlage v zraku) čisto dovolj.

Do naslednjega zapisa, vsem doma en lep pozdrav iz Bangkoka
M&S





Ni komentarjev:

Objavite komentar